Yankı 40 Kırşehir Haber

VALİ AKIN MUHASEBECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

VALİ AKIN MUHASEBECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
491
06 Mart 2019 - 22:59

Vali İbrahim Akın, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebe Haftası nedeniyle düzenlenen yemekli programda muhasebecilerle bir araya geldi.
Bir otelde düzenlenen programa Vali Akın’ın yanı sıra Eski Bakan Masum Türker, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu, daire müdürleri, Kırşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Özgür Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri, muhasebeci ve mali müşavirler ile aileleri katıldı.
Toplantıda konuşma yapan Vali Akın, düzenli ve sağlıklı bir ekonominin temelini şeffaf kayıt ve belge düzeni oluşturduğundan, vergi ve muhasebe işlemlerinin gelirin belirlenmesinde önemli rol oynadığını söyledi.
Mali hizmetlerin düzenli olarak yürütülmesini sağlayan muhasebecilik mesleğinin idare ile vergi mükellefleri arasında önemli bir köprü vazifesi üstlendiğini ve sorumluluk gerektirdiğini belirten Vali Akın, “Muhasebecilerimizin ekonomik ve mali hayat içerisindeki yeri ve önemine dikkat çekmek amacıyla kutlanan ‘Muhasebeciler Haftası’ bir yandan toplumda vergi bilincinin oluşmasını sağlarken diğer taraftan da düzenlenen bu tür programlarla bu mesleği yürütenler arasında kaynaşma ortamının oluşmasına imkân tanımaktadır. Bu duygularla, ülkemizde mali faaliyetlerin sağlıklı ve bedava bonus veren bahis siteleri güvenilir olarak işleyişini ve denetlenmesini sağlayan muhasebecilerimiz ve mali müşavirlerimizle bir arada bulunmaktan dolayı memnuniyet duyduğumu ifade ediyorum. Devlet gelirlerinin tahakkuku ve tahsili konusunda mesleki sorumluluklarının bilincinde olarak görevlerini hakkıyla icra eden serbest muhasebeci ve mali müşavirlerimizin bu özel gününü kutluyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Kırşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Özgür Albayrak da konuşmasında programa katılan Vali Akın olmak üzere misafirlere teşekkür etti ve meslektaşlarının haftasını kutladı.

Program, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ruhsatı almaya hak kazananlara Vali Akın ve diğer protokol tarafından sertifikalarının verilmesi ile sona erdi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.