Yankı 40 Kırşehir Haber

VALİ AKIN ÇİÇEKDAĞI’NI ZİYARET ETTİ

VALİ AKIN ÇİÇEKDAĞI’NI ZİYARET ETTİ
653
24 Temmuz 2019 - 17:04

Çiçekdağı ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali İbrahim Akın, ilçede yaşayan vatandaşlarımızla da bir araya gelerek sohbet etti.
Programına Çiçekdağı Hükümet Konağını ziyaret ederek başlayan Vali Akın, Kaymakam Erkan Adıbelli’den ilçede yürütülen faaliyetler ve ilçe hakkında brifing aldı.
Ardından, Çiçekdağı Belediyesine geçen Vali Akın, Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu’na iade-i ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette Belediye Başkanından ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Akın, yaptığı konuşmada, hizmetleri ilçelerimize en iyi şekilde götürerek vatandaşlarımızın memnuniyet seviyesini en üst düzeye çıkarma gayretinde olduklarını belirtti.
Escort” href=”http://sirinevlerklima.com/”>şirinevler Escort
Escort” href=”http://www.armamuzik.com/”>avcılar Escort

Escort” href=”http://antalyavoleybol.org/”>antalya Escort
Escort” href=”http://robologia.com/”>şirinevler Escort
Escort” href=”http://tuncaykap.com/”>ankara Escort
Escort” href=”http://viceh.com/”>ankara Escort

 

Güzide ilçelerimizden biri olan Çiçekdağı’na yapılan yatırımların ilçenin yaşam kalitesinin artırılması, gelişip kalkınması yönünden önem taşıdığını ifade eden Valimiz Sayın İbrahim Akın, günümüzde ilçelerin de şehir merkezleri kadar geliştiğini, buna bağlı olarak ihtiyaçlarının da arttığını, bu doğrultuda vatandaşlarımızın taleplerini imkânlar ölçüsünde karşılama amacında olduklarını söyledi.
Vali Akın, daha sonra, ilçede yapımı tamamlanan öğretmenevi yeni binası ile lise pansiyon binasında ve eski milli eğitim lojmanında incelemelerde bulundu. İl Özel İdaresi ilçe şantiyelerinde de incelemelerde bulunan Vali Akın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz’dan mevcut şantiye ile ilçeye yeni yapılan şantiye binası hakkında bilgiler aldı.
Programının bir kısmında, ilçede faaliyet gösteren esnafları da ziyaret eden Vali Akın, vatandaşlarla sohbet etti.
Vali Akın’ın programı, Köseli Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Bekir Yılmaz ile yaptığı görüşme ile sona erdi.

 

POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.