Vali İbrahim Akın, son şehidimiz olan Şehit P.Uzm.Çvş. Zekeriya Zencirli’nin Kaman’daki ailesini ziyaret ederek babası Hamza Zencirli’ye “Şehadet Belgesi” takdim etti.
Şehidimizin Kaman ilçesindeki baba ocağını ziyaret ederek ailesi ile görüşen Vali Akın, şehidimizin babası ve kardeşlerine başsağlığı dileyerek “Şehadet Belgesi”ni verdi.
Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı dileyen Vali Akın, “P.Uzm.Çvş. Zekeriya Zencirli kardeşimiz, herkese nasip olmayacak kadar kutsal olan şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Bu toprakları kanlarıyla bizlere vatan kılan şehitlerimize olan borçlarımızı ödeyemeyiz. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerine devletimiz gereken desteği vermektedir. Bizler de her fırsatta şehit yakınlarıyla bir araya gelerek acılarını paylaşıyoruz. Bu duygularla tekrar bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.” dedi.
Escort” href=”http://http://istanbulcanli.com/”>şirinevler Escort
Escort” href=”http://vertecel.com/”>beylikdüzü Escort
Escort” href=”http://ryosinteki.com/”>şirinevler Escort
Escort” href=”http://yunspaca.com/”>şirinevler Escort
Escort” href=”http://www.istanbulunltd.com/”>beylikdüzü Escort
Escort” href=”http://chetion.com/”>esenyurt escortza Zencirli de de devletimizin her zaman kendilerinin yanında olduğunu ifade ederek devletimiz ve milletimiz için hayır duasında bulundu.
Kaman ilçe protokolünün de yer aldığı ziyaret, yapılan duanın ardından Vali Akın’ın şehidimizin ailesine ‘Şehadet Belgesi’ni takdim etmesi ile sona erdi.