Yankı 40 Kırşehir Haber

KAHRAMANLARA DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VERİLDİ

KAHRAMANLARA DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VERİLDİ
5.700
17 Eylül 2020 - 15:35

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılan törenler kapsamında ilimizde 1 Şehit Ailesi ile 2 Gaziye Devlet Övünç Madalyası verildi.

Cumhurbaşkanlığınca verilmesi kararlaştırılan madalyaların takdimi için Valilik Makamında tören düzenlendi. İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara ile şehidimizin ailesi ve gazilerin katıldığı törende konuşan Vali İbrahim Akın, “Vatanımızın birliği, beraberliği ve bölünmez bütünlüğü uğruna canını feda eden kahramanların hiçbir zaman unutulmadığını söyledi.

Tören, Kırşehirli şehidimiz Şehit P. Söz. Er Süleyman Sevim’in ailesine ve Malul Gazilerimiz Uzm. J. Kad. Çvş. Fuat Başdoğan ile J. Uzm. Onb. Ali Müjdat Köksal’a Sayın Cumhurbaşkanımız adına Vali İbrahim Akın tarafından madalya ve beratlarının takdim edilmesiyle sona erdi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.